Ute av Cupen

Sokndal – Moi 0-3 (1-4)

Dommer: Rolv Ordin Furenes (Sandnes Ulf) – Bra

Mål: 0-1 Joakim Ødegård (1), 0-2 Joakim Ødegård (32), 0-3 Adrian Solli (45), 1-3 Anders Magne Hadland (61), 1-4 Alexander Eike Østrem (89)

Stjernetroppen:

*** Kevin Mydland

** Julian Eia Toks

* Anders Magne Hadland

På torsdag gjestet Moi Sokndal i andre runde av Rogalands-cupen. Etter å ha slått ut Hellvik før sommeren, håpet vertene på å ta seg videre til neste runde. Slik ble det ikke.

Når dommeren blåste kampen i gang gikk det omtrent 30 sekunder før Moi satte sitt første for dagen. Sokndal startet med ballen, men etter en feilslått pasning nær eget mål fikk Joakim Ødegård komme alene med keeper etter å ha brutt pasningen, og gjorde ingen feil da han sendte Moi opp i en tidlig ledelse. Gjestene fikk så god kontroll, og Sokndal slet med å komme inn i kampen. Gjestene trillet mye ball bakover i banen, og ventet på åpninger for å slå ballen gjennom vertenes forsvar, med varierende hell. Det tok en god halvtime før gjestene igjen fikk nettkjenning. Igjen var det Joakim Ødegård som satte ballen i nettet, denne gangen fra et velplassert langskudd. Vertene skapte noen små sjanser, men kom ikke til de helt store mulighetene. Like før pause satte Adrian Solli mål nummer tre for gjestene.

I andre omgang kom vertene mye mer inn i kampen. Bakover ble det demmet opp for Moi sine kontinuerlige angrep, og de fikke mindre plass med ballen. Sokndal fikk nå skape flere sjanser enn i første omgang. 15 minutter inn i omgangen fikk også vertene notert seg med en scoring, da Anders Magne Hadland kunne stange inn en velfortjent redusering for Sokndal. Kampen bølget så litt fram og tilbake, og det var en jevnspilt omgang. Et par minutter før slutt røk lysene på Sokndal Stadion, og resterende minutter ble spilt i mørket. Moi rakk da å sette inn en siste scoring på en bra kontring, før kampen ble blåst av til resultatet 1-4 til Moi.