Fotball 5. Divisjon

Moi – Sokndal 3-2 (1-1)

Mål: 0-1 (40) Anders Magne Hadland, 1-1 (45), 2-1 (75), 3-1 (90), 3-2 (93).

På fredag spilte Sokndal sin tredje kamp for sesongen, men gikk glipp av muligheten for tabelltopp da de tapte mot Moi.

Kampen var jevnspilt, men Moi hadde et lite grep om kampen fra start og holdt ballen mye i laget. Sokndal var veldig farlige på kontringer, og var veldig raske med å omstille fra forsvar til angrep. Det tok en stund før lagene fikk de store sjansene, og første målet kom da Anders Magne Hadland la et innlegg direkte i mål. Det ble en kortvarig glede, da Moi satte utligningen like før pause.

I andre omgang styrte Moi kampen i større grad enn i første,  og Sokndal fikk ikke skape noen farligheter. Etter 75 min satte Moi inn ledelsen, og Sokndal virket å bli satt litt ut. På 90 min satte Moi inn det som ble spikeren i kista og økte til 3-1. Selv om Jørgen Midtbø klarte å sette litt spenning i kampen med et mål på overtid var det for liten tid igjen til å hente opp ledelsen, og kampen endte 3-2.

Neste kamp er hjemme mot Oltedal på selveste Sokndalsdagene kl 19:00. Møt opp! Heia SIK!