Endelig tre poeng til SIK

11.05.18

Sokndal – Brusand 4-0 (2-0)

Mål: 1-0 Ole Gabriel Urdal (41), 2-0 Simen Paulsen (42), 3-0 Ole Gabriel Urdal (66), 4-0 Håkon Stålesen (81)

Dommer: Sindre Surdal Røyland (Hovsherad IL) – Veldig bra

Laget:

Alf Georg Grastveit
Kevin Mydland, Ruben Haaland,Thomas Åvedal , Joakim Mathiesen
Ole Gabriel Urdal, Jørgen Midtbø, Simen Paulsen, Sveingung Rosland, Erlend Støle

*Simen Paulsen

Etter kun to poeng på de siste tre kampene kunne Sokndal endelig glede seg over tre poeng,
og komme seg opp fra sisteplass på tabellen før helgen. Hele 110 engasjerte publikummere
møtte opp for å heie Sokndal fram til seier i nydelig vær.
Kampen startet med et feilslått forsøk på å drible som bakerste mann i vertenes forsvar som
førte til en tidlig sjanse til Brusand. Heldigvis for Sokndal ble ikke sjansen omsatt i mål, og
unngikk dermed å slippe inn nok et tidlig mål som har vært en gjenganger i tidligere kamper.
Kampen roet seg fort ned etter dette, og ingen av lagene kom til de helt store mulighetene i
første halvdel av omgangen. Etter en del kriging på midtbanen klarte Sokndal å trenge
gjennom forsvaret til Brusand, og angrep aggressivt på kantene med flere pasninger i
bakrom. Et par minutter før slutt gav forsøkene resultat, og Ole Gabriel Urdal kunne sende
vertene i ledelsen til stor jubel når han styrte et skudd som kom fra kanten i mål. Nærmest
umiddelbart etter første målet kunne Simen Paulsen doble ledelsen før pause da han banket
et innlegg opp i nettaket bak en sjanseløs keeper.
Andre omgang fortsatte hvor første sluttet, mye lange baller fra begge lag og noen
småsjanser i begge ender. 20 minutter inn i andre omgang kunne Ole Gabriel sette sitt andre
og Sokndals tredje for dagen etter en høy gjenvinning av ballen. Kampen fortsatte med press
i fra Sokndal. Ti minutter før slutt kom en scoring som hører de høyere divisjoner til, da
Håkon Stålesen plasserte ballen elegant i nærmeste hjørnet med utsiden av foten fra
omtrent 14 meter. En bra avslutning på en bra kamp for Sokndal.