Vellykka SIK-dag

  Lørdag 16. september myldret det av små og store både i hallen og på stadion. 98 aktivitetskort ble delt ut, og rundt 200 var innom arrangementet.

  — For en dag! Dette er kjempegøy! Det er flott at så mange tok turen hit i dag, smiler Henning Årstad.

  SIK-dagen ble arrangert for første gang i 2016. Da i forbindelse med 80 års-jubileet. Da ble det registrert 80 deltakere. I år ble det satt ny rekord med 98 kort utdelt.

  Deltakerne fikk kost seg på fotballbanen i strålende vær. Fotballkampen gikk på den minste banen med lag som bestod av en fin blanding av barn i ulik alder. Idrettsgleden var stor. Det samme var den inne i hallen hvor mange fikk prøve seg på håndballbanen. Innsatsen sto heller ikke tilbake på 60-meteren på stadion. Her var det kanskje noen personlige rekorder? Og man skal ikke se bort fra at flere ble overrasket over hvor hardt de kunne skyte på mål. Lasermåleren som var plassert bak mål avslørte mange gode og harde skudd. Plata med hull i hvor man skulle treffe med håndballer så lettut, men viste seg å være en utfordring for både habile håndballspillere og de med mindre erfaring. Det var flere som testet treffsikkerheten flere ganger.

  Dommen var klar fra både store og små om at dette var gøy. Og ekstra moro var det at sola skinte og man kunne kose seg i strålende vær. Bananer, pølser og brus ble servert til de frammøtte. Og dagen ble avsluttet med premieutdeling til alle som hadde levert inn aktivitetskortet.

  Takk til alle deltakere, frammøtte og dugnadsfolk for å gjøre denne dagen mulig. Og takk til sponsorene våre som bidro med premier.