SIK inntar tabelltopp!

Sokndal – Vigrestad 3-2 (2-1)

Mål: 1-0 Thomas Åvedal (5), 1-1 (23), 2-1 Trond Erik Larsen (36), 2-2 (51), 3-2 Jon Terje Omdal (85).

Stjernetroppen:

*** Thomas Hegdal

** Erlend Støle

* Jon Terje Omdal

På fredag tok Sokndal imot Vigrestad på Sokndal stadion. Med to poeng mindre enn Brusand, var det kun seier som var godt nok for å innta tabelltopp.

Kampen startet med et tidlig mål, da det ikke tok mer enn fem minutt før Sokndal fikk dagens første nettkjenning. Vertene brøt ballen fra Vigrestad, og stormet i angrep. Etter et raid langs kanten la Erlend Støle inn til Thomas Åvedal som stanget inn ledelsen. Etter dette ble det en veldig rotete kamp hvor ingen av lagene klarte å trille ball innad i laget. Flere mente ballen tilbrakte mer tid i luften enn på bakken. Omtrent halvspilt i omgangen fikk også gjestene satt en ball i nettet etter de var først på ball etter en retur fra et langskudd. Det skjedde lite mellom målene i kampen, og det var langt mellom sjansene. Før pause rakk likevel Sokndal å ta ledelsen, etter Trond Erik Larsen var iskald alene med keeper etter Erlend Støle leverte sin andre assist for dagen.

Andre omgang fortsatte i samme tralten som første, hvor det var mye høye baller, og mye dueller. Det tok ikke lang tid før før Vigrestad satte omgangens første mål. Sokndal brukte lang tid på å få ballen ut fra eget forsvar, og gjestene fikk tak på ballen og dunket inn utligningen. Lagene slet så lenge med å skape de store farlighetene, og det ble få sjanser før helt i slutten. Fem minutter før slutt dunker Sokndal ballen inn i feltet fra midtbanen, hvor ringreven Jon Terje Omdal får lagt ned ballen og plasserer lekkert inn vinnermålet. I iveren etter å ha scoret et sent mål, kaster han trøya i en vill feiring og mottar gult kort. Et stort øyeblikk på Sokndal Stadion, hvor vertene endte opp med å ta med seg alle poengene.