Mørk dag for Sokndal

Seriekamp 5. divisjon, Iglemyr stadion
Austrått – Sokndal 8 – 0 (2-0)
Dommer: Przemyslaw Irenusz Wolski (Hinna IL-Fotball) – Bra

Mål: 1-0 (22), 2-0 (32), 3-0(56), 4-0 (67), 5-0 (68), 6-0 (80), 7-0 (85), 8-0 (88)

Thomas Hegdal
Kevin Mydland, Ruben Håland, Thomas Åvedal, Håkon Stålesen
Ole Gabriel Urdal, Jørgen Midtbø, Jone Mysing, Simen Paulsen, Erlend Støle
Anders Magne Hadland

Benken:

Joakim Mathiesen, Morten Tønnesen, Julian Toks

Etter oppturen med første seier for SIK sist uke på hjemmebane, ble det en mørk dag da de møtte serieleder Austrått på bortebane. Gjestene fra Sokndal startet kampen defensivt, og hadde som regel 11 mann bak ballen. Dette førte til at de hadde grei kontroll, tross lite ballinnehav. De fikk i løpet av første halvdel flere sjanser, hvor Austrått hadde et par redninger på strek og unngikk å slippe inn mål. Etter to noe uheldige involveringer fra Sokndals sisteskanse kunne Austrått starte sitt målkalas med to mål i løpet av 10 minutt. Første omgang ble så ferdigspilt uten noen store sjanser til noen av lagene. Austrått med soleklart mest ball hele omgangen, men et hardtarbeidende Sokndal holdt de unna de helt store mulighetene.

Første omgang startet på samme vis som første omgang, hvor Austrått fortsatte å holde på ball og Sokndal lå bakpå. Dette holdt til omtrent 10-15 minutter inn i omgangen da Austrått la på til 3-0. Etter dette var løpet kjørt for SIK, og resten av kampen var enveiskjøring, og Austrått fikk gjøre akkurat som de ville. Vertene kjørte på i angrep etter angrep mot et maktesløst Sokndal, og satte inn hele 6 scoringer i løpet av den siste halvtimen. Dette ble en dag hele Sokndal fort ønsker å legge bak seg. Neste mulighet for poeng er heldigvis hjemmekamp mot Frøyland 2 på selveste Sokndalsdagene, årets store fotballbegivenhet i Sokndal!