Målrik kamp mot Frøyland 2

Frøyland 2 – Sokndal 2-5 (0-3)

Mål: 0-1 (17) Thomas Åvedal, 0-2 (21) Ole Gabriel Urdal, 0-3 (40) Kevin Mydland, 1-3(55), 1-4 (61) Ole Gabriel Urdal, 1-5 (66) Julian Eia Toks, 2-5 (83)

Fotball 5. Divisjon

Stjerner:

*** Ole Gabriel Urdal

** Julian Eia Toks

* Kevin Mydland

På tirsdag gjestet Sokndal Frøyland 2 på Frøyland stadion, det endte med en målrik kveld. På det som må være divisjonens best holdte naturgress sparket gjestene i gang oppgjøret, som startet med bra tempo fra begge lag.

Det tok et godt kvarter før Sokndal satte første mål for dagen, når Espen Eia og Thomas Åvedal kombinerte vakkert på topp, og sistnevnte skled ballen i mål. Vertene prøvde flere ganger å spille seg gjennom, men klarte aldri helt å komme seg forbi Sokndals forsvarere. Få minutter senere var SIK frampå igjen, denne gang var det Ole Gabriel som satte ballen i mål etter et flott angrep. Frøyland fikk så holde ballen mye i laget, og prøvde å spille seg framover, uten å skape noen sjanser i første omgang. De fikk derimot notert seg for et rødt kort etter en noe hodeløs takling på egen banehalvdel. Like før pause fikk gjestene frispark omtrent på midtbanen, og Kevin Mydland satte ballen like greit rett i mål, og det stod 0-3 til pause.

I andre omgang var tempoet lavt fra start, som nok grunnet i tremålsledelse og faktum at gjestene var en mann mer på banen. Etter litt slurv i Sokndals forsvar og bra angrepsspill fra Frøyland, kom de endelig helt gjennom og satte omgangens første mål. Det skapte et ørlite håp for vertene i noen minutt, før Ole Gabriel var frampå igjen, og satte 1-4. Få minutter senere gikk Sokndal opp i 1-5 etter scoring fra Julian Eia Toks. Kampen dabbet så enda mer ut, og lagene virket henholdsvis tilfreds og motløse. Før slutt fikk Frøyland 2 et trøstemål, og satte 2-5 før dommeren blåste av kampen. SIK er nå på tredjeplass i divisjonen, og jakter nå Brusand og Moi som ligger på første og andre.